Od samog osnivanja, tvrtka je orijentirana na razvoj novih inovativnih eProizvoda sa značajnim potencijalom rasta i razvoja. Servis Moj-eRačun je najveća mreža u Hrvatskoj koja služi za razmjenu elektroničkih računa i ostalih eDokumenata između dobavljača i kupca, pružajući korisnicima zaokruženi proces od izdavanja, preuzimanja do kolanja eDokumenata (Moj-DMS) i pohrane eDokumenata u Moj-eArhiv. Tvrtka je primarno orijentirana na B2B i B2G tržišne segmente.

Poslovanjem tvrtke obuhvaćeno je 30.000 aktivnih poslovnih subjekata koji svakodnevno primaju i šalju eRačune. Ako uzmemo u obzir da je u Hrvatskoj aktivno gotovo 105.000 poduzeća, to znači da je čak 28 posto  tvrtki  u direktnom doticaju s Moj-eRačun Mrežom. Servisi Moj-eRačun, Moj-DMS, Moj-eArhiv i pripadajuće aplikacije, zadovoljavaju želje velikih, srednjih, malih i mikro korisnika. Mi spajamo velika poduzeća s malima i obrnuto u zajednički, sigurni digitalni sustav.

Tvrtka Elektronički računi d.o.o lider je u uvođenju naprednih inovacija u Republici Hrvatskoj na području digitalizacije papirnatog načina poslovanja. Nudi tvrtkama sigurna, stabilna i učinkovita rješenja za korištenje poslovnih eDokumenata temeljenih na intuitivnim, jednostavnim i brzim korisničkim sučeljima. U svrhu podizanja konkurentnosti tvrtke klijenta, podižemo stupanj efikasnosti kompletne državne ekonomije.

Vizija: Naša je vizija ured bez papira.

Misija: Naša misija je ubrzati poslovanje i smanjiti troškove mikro, malim i srednjim tvrtkama kroz softverske pakete Moj-eRačun, Moj-DMS i Moj-eArhiv.