Najveća eRačun mreža u Hrvatskoj

Pridružite se najvećoj integriranoj eRačun mreži s više od 340 računovodstvenih programa koja je povezana s FINA e-Račun servisom za državu.

Najbolje digitalne usluge za vaše poslovanje

slanje i arhiviranje eRačuna, upravljanje poslovnom dokumentacijom, financijski pokazatelji i blokade tvrtki, otkup eRačuna

razmjena eRačuna

razmjena eDokumenata

arhiviranje eDokumenata

upravljanje eDokumentima

blokade i financijski pokazatelji

prodaja i kupnja eRačuna tvrtki

A gdje su vaši eRačuni?

Imate li pristup eRačunima u elektroničkom formatu zaprimljenim tijekom prethodih godina?

Ugovaranjem paketa PRIMATELJ, servis Moj-eRačun će bez naknade za vas arhivirati i učiniti vam dostupnim sve eRačune koje ste do sada zaprimili putem servisa.

element

Što je eRačun?

Danas se na tržištu pojavljuju brojni izrazi koji korisnike eRačuna dovode u nedoumice oko toga koju riječ treba upotrijebiti kada govore o elektroničkim računima. Još davne 1987. godine UN je donio Edifact protokol, unutar kojega se eRačuni mogu dostavljati EDI oblikom komunikacije. EDI nikada nije zaživio u širem smislu jer je, nažalost, upotreba skupa i vrlo komplicirana. Istaknimo kako se ponekad eRačuni nazivaju EDI, što nije ispravno. Neki eRačune nazivaju i iRačun ili iRačuni, a do čega je došlo poluvokalnim prijevodom riječi ''eInvoice'' s engleskog jezika. Sasvim sigurno, jedino je ispravno eRačun nazivati eRačun, kada govorimo u jednini, odnosno eRačuni, kada govorimo u množini. Konačno, kako pisati? Je li eRačun ili eRačuni, odnosno e-Račun ili e-Računi, s povlakom ili bez nje? Gramatički je ispravno i jedno drugo, no mi vam predlažemo da vaš i naš eRačun, iz povjerenja i sigurnosti, zovete mojeRačun.

iso27001
ISO-9001
UBL_READY-1
en_square_cef_logo

Sukladnost s HRN EN 16931-1:2017 sufinancirana je sredstvima EU Instrumenta za povezivanje (CEF)

Naši korisnici se oslanjaju na nas

bez obzira jeste li mala, srednja ili velika tvrtka, usluga je uvijek ista

Kontaktirajte nas

tehnička podrška

prodajna podrška

telefonska podrška

provjerite >> učestala pitanja