eDokumenti servisa Moj-eRačun

Servis Moj-eRačun osigurava vam razmjenu i drugih digitalnih dokumenata po najvećim sigurnosnim standardima.

Iskoristite prednosti brze dostave, točnosti i pouzdanosti.

Vrste eDokumenata

eOpomena

Najučinkovitiji eDokument za ubrzavanje naplate, čiji proces slanja traje svega nekoliko minuta. S obzirom na to da je poznato točno vrijeme preuzimanja eOpomene, zajamčena vam je dodatna sigurnost u naplati.

ePrimka

Nakon primitka robe, šaljete ePrimku za koju dobivate potvrdu o preuzimanju. Osim što se brzo i jednostavno preuzima, prednost ePrimke je u izravnom unosu stavki u računovodstveni program.

eOdobrenje

Vrijeme potrebno za potvrdu eOdobrenja i potpisivanje izjave smanjuje se s prosječno 20 na 3 radna dana. Vaš primatelj mora prihvatiti eOdobrenje i elektronički potpisati izjavu. eOdobrenja šaljete putem "Kreiraj" web apikacije.

eTerećenje

Pomoću eTerećenja možete generirati izjavu o razlogu za terećenje. Ovaj eDokument ima i potvrdu točnog datuma i vremena kada je eTerećenje preuzeto. eTerećenje možete slati putem naše web aplikacije "Kreiraj".

eOdgovor

Ako ste zaprimili eRačun koji želite odbiti, eOdgovor vam to omogućuje. Uz eOdgovor generira se izjava u kojoj se navodi razlog odbijanja. Imate uvid u vrijeme i datum kada je izdavatelj eRačuna preuzeo vaš eOdgovor.

eNarudžbenica

eNarudžbenica predstavlja službenu ponudu za kupovinu roba ili usluga, a sadrži informacije o vrsti, količini i cijeni proizvoda koje će dobavljač isporučiti kupcu.

eOtpremnica

eOtpremnicu koristimo prilikom otpremanja robe sa skladišta, no za razliku od papirnate, eOtpremnica omogućuje digitalno potpisivanje te ju je nemoguće izgubiti ili oštetiti.

eDokument / eIOS

Poslovne dokumente kao što su izvod o otvorenim stavkama (e-IOS), ponuda, rješenje možete poslati kao eDokumente. Digitalizacijom svakodnevnih dokumenata povećavate njihovu pravnu sigurnost i omogućavate bržu obradu i pretraživanje.

Kontaktirajte nas

Tehnička podrška

Prodajna podrška

Telefonska podrška

Prije slanja upita provjerite "Učestala pitanja"