Moj-eArhiv. Siguran i jednostavan.

Imate li pristup eRačunima u elektroničkom formatu zaprimljenim tijekom prethodih godina?

Ugovorite pouzdani sustav eArhiva kroz paket PRIMATELJ već od 10,00 HRK mjesečno.

e-arhiv

Što je eArhiv?

Elektronički arhiv ili Moj-eArhiv je informacijski sustav koji omogućuje sigurne i kontrolirane uvjete za pohranu svih poslovnih dokumenata u elektroničkom obliku; eRačuna, eOpomena,  eOdobrenja, eOtpremnica, eNarudžbenica do ePrimki i ugovora ili bilo kojeg drugog dokumenta u elektroničkom obliku koji je važan za vaše poslovanje ili ste ga zbog zakona obavezni čuvati duži vremenski period.

Provjerite ostale eDokumente

Osim eRačuna putem servisa Moj-eRačun možete slati i druge eDokumente.

Prednosti servisa Moj-eArhiv

Neposredan pristup dokumentima

Sustavu Moj-eArhiv moguće je pristupiti s bilo koje lokacije, no pristup je ograničen na isključivo za to ovlaštene osobe kojima su unaprijed dodijeljena prava za upravljanje dokumentima unutar arhiva.

Brza i jednostavna pretraga

Prilikom pohrane dokumenata svakome se pojedinačno dodaju oznake koje olakšavaju kasniji pronalazak. Također, moguća je pretraga po ključnim riječima kroz tražilicu (OIB, broj ugovora, naziv…)

Zakonski reguliran

Moj-eArhiv sukladan je čl. 20., st. 3. Zakona o elektroničkoj ispravi koji propisuje što mora osigurati elektronička arhiva i odnosi se na sve subjekte (poduzetnici, proračunski korisnici i neprofitne organizacije) koji šalju i/ili primaju eRačune.

Sigurna pohrana

Pohrana dokumenta putem servisa Moj-eArhiv je Sigurna. Podaci se čuvaju 11 godina na više servera na različitim geografskim lokacijama.

Kontaktirajte nas

Tehnička podrška

Prodajna podrška

Telefonska podrška

Prije slanja upita provjerite "Učestala pitanja"